НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 16:11

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Благоевград: Десетки жители и гости на града се включиха в инициативата „Заедно за природата“

Благоевград: Десетки жители и гости на града се включиха в инициативата „Заедно за природата“

7 Октомври 2017 | 13:37 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Десетки жители и гости на града се включиха в инициативата „Заедно за природата“, предаде репортер на Радио „Фокус“ - Пирин. Въпреки лошото време организаторите на събитието разположиха маси на площад „Македония“ и всеки желаещ имаше възможност да върне за рециклиране минимум 10 опаковки от бира – стъклени, пластмасови бутилки или кенове. За участниците в кампанията са предвидени и награди.
Специално за жителите и гостите на Благоевград „Заедно за природата!“ ще бъде допълнена от концерт на група D2. Водещ на събитието ще бъде Димитър Павлов. Организаторите призовават жителите на Благоевград да донесат максимален брой опаковки от бира, независимо от тяхната марка, за да покажат своята съпричастност към опазването на природата и да подпомогнат усилията на компанията за подобряване на екологичния отпечатък на местната общност. Екип на организаторите разяснява детайлно ползите за околната среда и как всеки може да даде своя личен принос за опазването на природата.
Лора КАЛЧЕВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Благоевград: Градът е домакин на инициативата „Заедно за природата“

Благоевград: Градът е домакин на инициативата „Заедно за природата“

7 Октомври 2017 | 09:53 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Благоевград ще бъде домакин на третото събитие от инициативата на Карлсберг България и Екопак България „Заедно за природата“ с поредкрепата на Община Благоевград. От 11.00 часа на площад „Македония“ всеки желаещ може да върне за рециклиране минимум 10 опаковки от бира - стъклени, пластмасови бутилки или кенове. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград. Първите 1300 души, включили се в инициативата, ще получат еднократно награда, а останалите 1000 – еднократно талан, който отново им осигурява награда. Специално за жителите и гостите на Благоевград „Заедно за природата!“ ще бъде допълнена от концерт на група D2. Водещ на събитието ще бъде Димитър Павлов.
Инициативата е част от политиката на Карлсберг България за устойчиво развитие и корпоративна социална отговорност. Кампанията цели да насочи вниманието на обществото към разделното събиране и рециклиране на отпадъци, както и да допринесе за екологичния начин на живот и опазването на околната среда.
Екипът на Карлсберг България призовава жителите на Благоевград да донесат максимален брой опаковки от бира, независимо от тяхната марка, за да покажат своята съпричастност към опазването на природата и да подпомогнат усилията на компанията за подобряване на екологичния отпечатък на местната общност. Екип на Екопак България ще разяснява детайлно ползите за околната среда и как всеки може да даде своя личен принос за опазването на природата.
Повече информация може да бъде получена на телефон 0892 444 329 или на e-mail: galina.pauncheva@amic.bg .
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Благоевград: Инициативата „Заедно за природата“ гостува в града

Благоевград: Инициативата „Заедно за природата“ гостува в града

6 Октомври 2017 | 16:53 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Благоевград ще бъде домакин на третото събитие от инициативата „Заедно за природата“ с поредкрепата на Община Благоевград. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград. Тази събота /7 октомври/ от 11.00 часа на площад „Македония“ всеки желаещ може да върне за рециклиране минимум 10 опаковки от бира - стъклени, пластмасови бутилки или кенове. Първите 1300 души, включили се в инициативата, ще получат еднократно награда, а останалите 1000 – еднократно талан, който отново им осигурява награда. Специално за жителите и гостите на Благоевград „Заедно за природата!“ ще бъде допълнена от концерт на група D2. Водещ на събитието ще бъде Димитър Павлов.
Кампанията цели да насочи вниманието на обществото към разделното събиране и рециклиране на отпадъци, както и да допринесе за екологичния начин на живот и опазването на околната среда. Екип ще разяснява детайлно ползите за околната среда и как всеки може да даде своя личен принос за опазването на природата.
Повече информация може да бъде получена на телефон 0892 444 329 или на e-mail: galina.pauncheva@amic.bg .


Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Терористичен акт и заложническа ситуация във френския град Требе. 23 март 2018 година
Терористичен акт и заложническа ситуация във френския град Требе. 23 март 2018 г...

ВИДЕО
Чиста кръв, македонска
Чиста кръв, македонска
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.