НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 15:58

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Бургас: В града ще се проведе Национална среща на ръководители на социални услуги

Бургас: В града ще се проведе Национална среща на ръководители на социални услуги

13 Февруари 2018 | 07:54 | Агенция "Фокус"
Бургас. В града ще се проведе Национална среща на ръководители на социални услуги по темата "Нормативно определени изисквания по прилагане промените в Закона за социално подпомагане през 2018 г. при предоставяне на социалните услуги". Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас. Тя ще се проведе днес и утре (14 февруари). Участие в нея ще вземат над 100 делегати - зам.-кметове, ръководители на социални услуги, експерти и представители на общините Средец, Созопол, Поморие, Несебър, Търговище, Варна, Белене, Силистра, Стражица, Карнобат, Лясковец, Свищов, Стражица, Габрово, Харманли, Добрич, Русе, Елхово, Дулово, Сливен, Ямбол и Бургас.
Форумът се организирана от Община Бургас съвместно с Национален Алианс за Социална Отговорност (НАСО). Събитията в него ще се проведат в залата на местния парламент в Културен дом на нефтохимика на ет. 2 от 13.00 до 17.00 часа, както и на 14 февруари 2018 г. от 9.30 до 12.00 часа, когато ще се състои работно посещение в социални услуги, предоставяни от Община Бургас, с цел обмяна на опит и добри практики. Срещите се организират с участието на експерти от Агенция за Социално Подпомагане - София, като лектори ще бъдат Николина Иванова, началник на Отдел "Социални услуги за пълнолетни лица" към Главна дирекция "Социално подпомагане", и Таня Първанова, главен експерт в отдел "Социални услуги за деца".
Форума ще открият д-р Лорис Мануелян, зам.-кмет "Здравеопазване, социални дейности и спорт" в Община Бургас и Костантин Луков, председател на Общински съвет - Бургас. Приветствие ще поднесе и Георги Георгиев, председател на Национален Алианс за Социална Отговорност.

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Конвой от верни на Дамаск групировки в сирийската провинция Африн. 23 февруари 2018 г.
Конвой от верни на Дамаск групировки в сирийската провинция Африн. 23 февруари 2...

ВИДЕО
Слово на композитора Микис Теодоракис по време на митинга в Атина за името на Македония
Слово на композитора Микис Теодоракис по време на митинга в Атина за името на Ма...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.