НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 09:30


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Казанлък: Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов посети изцяло обновена с европейски средства детска градина

Казанлък: Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов посети изцяло обновена с европейски средства детска градина

22 Юли 2018 | 14:35 | Агенция "Фокус"
Казанлък. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов посети днес Детска градина №1 "Здравец" в град Казанлък, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Детското заведение е изцяло обновено по проект „Обновяване на образователната инфраструктура в Община Казанлък", финансиран по ОП „Региони в растеж 2014-2020 г.". Заедно с Цветанов бяха още кметът на Казанлък Галина Стоянова, зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, депутатите от ГЕРБ-Стара Загора Радостин Танев, Борис Кърчев, Маноил Манев, както и областният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов.
„Ремонт тук не бе правен от над 30 години. За ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов приоритет номер едно е образованието. Затова и инвестираме сериозно в образователната инфраструктура“, сподели Цветан Цветанов пред всички присъстващи депутати, представители на местната власт, възпитатели, родители и деца.
Председателят на ПГ на ГЕРБ изрази своята удовлетвореност, че в тази детска градина най-младите жители на Казанлък ще играят и учат в прекрасни условия, а техните родители ще бъдат спокойни, че децата им са на сигурно и приветливо място. „Пожелавам на малчуганите много радост, много усмивки и много нови натрупани знания“, каза Цветанов. Той благодари на целия педагогически състав за грижите и отношението към децата.„Цветан Цветанов е един голям приятел на Казанлък и винаги ни е подкрепял. Радостна съм, че успяхме да го впечатлим с новата детска градина. Като външен човек и баща на три дъщери неговото мнение е много важно за всички нас“, заяви на свой ред кметът на Казанлък Галина Стоянова.
Проектът за обновяването на детската градина е на обща стойност 9 504 532,06 лв. Освен строително-монтажните работи като въвеждане на мерки за енергийна ефективност, ремонт и изграждане на водопровод и канализационни инсталации, газификация и свързване с градската газоразпределителна мрежа, беше извършен и цялостен монтаж на напълно ново оборудване. Проектът обхваща още две детски градини в кв. Изток и училищата в градовете Шипка и Крън и тези в селата Овощник и Хаджидимитрово.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Казанлък

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Казанлък

22 Юли 2018 | 07:22 | Агенция "Фокус"
Казанлък. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети град Казанлък. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. По време на своето посещение Цветанов ще открие реконструирани и рехабилитирани улици и междублокови пространства в рамките на проект „Обновяване на градската среда в град Казанлък". Проектът e предназначен изцяло за кв. "Изток" в града и е на обща стойност 5 655 048.59 лв.
Откриването на обновените обекти ще започне на ул. „Кремона“ в жк. „Изток“ (южно от блок 20) в 10.00 часа.
Цветан Цветанов ще посети и Детска градина №1 "Здравец", която е изцяло обновена по проект „Обновяване на образователната инфраструктура в Община Казанлък", финансиран също по ОП „Региони в растеж 2014-2020". Този проект на обща стойност 9 504 532.06 лв. и обхваща още две детски градини в кв. „Изток“, училищата в градовете Шипка и Крън и тези в селата Овощник и Хаджидимитрово.


Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Седмица на модата. Мъжка мода. Париж. 16 януари 2019 година
Седмица на модата. Мъжка мода. Париж. 16 януари 2019 година

ВИДЕО
Петима македонски туристи са били спасени след акция на ПСС в Пирин
Петима македонски туристи са били спасени след акция на ПСС в Пирин
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.