НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 22:39


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Европейски избори 2019: Зам.-министър Жечо Станков: Сектор „Енергетика“ е значително по-стабилен от това, което заварихме 2014 г.

Европейски избори 2019: Зам.-министър Жечо Станков: Сектор „Енергетика“ е значително по-стабилен от това, което заварихме 2014 г.

2 Май 2019 | 10:41 | Агенция "Фокус"
София. Сектор „Енергетика“ е значително по-стабилен от това, което ГЕРБ завари 2014г. Това каза за сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ Жечо Станков, зам.-министър на енергетиката и кандидат за евродепутат от ГЕРБ. В момента се разработват стратегически документи в съответствие с всички регламенти и директиви на ЕК, които българската държава успя да договори по време на българското председателство. Специален акцент е отделен на енергийната сигурност, уточни Станков. „Много голяма част от гражданите със сигурност помнят 2009 година, когато през най-студените месеци България остана без природен газ. Голяма част от тях не можеха да отидат на работните си места, защото им се налагаше да взимат отпуски, за да гледат децата си, които пък не могат да отидат на детска градина или училище. Работим сериозно в тази насока, за да имаме нови маршрути за доставки на газ с нови интерконектори. Гръцкият интерконектор се очаква буквално след броени седмици. До края на месец май трябва да започне конкретната работа по него. Румънския вече е въведен в експлоатация. Работи се усилено и по сръбския интерконектор“, обясни той. Жечо Станков каза още, че страната ни постоянно получава средства от Европа за разширяване на вътрешната мрежа, на газовото ни хранилище. Действително диверсификацията и енергийната ни сигурност е основен приоритет, добави той.
Йоланда ПЕЛОВА

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Европейски избори 2019: Зам.-министър Жечо Станков: Кормилото на ЕС е в сигурни ръце, които ще завият в правилната посока

Европейски избори 2019: Зам.-министър Жечо Станков: Кормилото на ЕС е в сигурни ръце, които ще завият в правилната посока

2 Май 2019 | 09:52 | Агенция "Фокус"
София. Кормилото на ЕС е в сигурни ръце, тези на европейските и българските граждани, които ще завият в избраната от тях посока. Това каза за сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ Жечо Станков, зам.-министър на енергетиката и кандидат за евродепутат от ГЕРБ. Той припомни, че ГЕРБ е член на ЕНП и обяви какви ще са целите му, ако бъде избран за евродепутат. „Това, за което ще се боря е изравняване на стандартите и повишаване на доходите на гражданите. Ако се концентрираме в сектор енергетика ще продължа да отстоявам основните приоритети, които са заложени в стратегиите ни през годините, а именно да можем само да определяме енергийния си микс, да продължим да бъдем, нетен износител на енергия. Да се грижим не само за енергийната стабилност на България, а и в целия регион. България и за момента изнася 1/3 от енергията която произвежда. Това ни дава шанс за стабилни приходи през годините. Сигурен съм, че и другите колеги, които ще бъдат избрани за евродепутати ще имат възможност за градивни действия, за да може съвместно с тях да се борим за по-добро позициониране на България в Европа“, каза той. Жечо Станков каза още, че е сумата, която получаваме от ЕС е четири пъти над вноската ни за членство в организацията. Всички тези средства трябва да се употребяват по правилния начин и да служат преди всичко на гражданите, обясни той и добави, че политическите спорове не са градивни и не носят нищо добро на гражданите.
Йоланда ПЕЛОВА


Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Мира Радева, социолог: Истинската битка между партиите в страната ще бъде на местния вот през есента, а не за евроизборите

Мира Радева, социолог: Истинската битка между партиите в страната ще бъде на местния вот през есента, а не за евроизборите

9 Април 2019 | 19:09 | Агенция "Фокус"
София. Истинската битка между партиите в страната ще бъде на местния вот през есента, а не за евроизборите. Това каза за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ социологът Мира Радева. Според нея политическото поведение у нас преди евроизборите показва недостатъчното израстване на страната за последните 30 г. Най-големият урок за демокрацията ни е бил в момента, в който не е защитена мажоритарната система, каза още тя. „Политиците не я защитиха в парламента, но къде бяха избирателите, за да попречат на този опит на политиците да сложат пръст в колелата на българската демокрация? На целия този фон, изборите няма да доведат до нищо ново, защото няма и от къде да се роди това ново нещо. На целия този фон ще получим уклончиви резултати, в които ще гласуват малка част от избирателите и ще има приблизителен паритет на известните три партии: ГЕРБ, БСП и ДПС. Накрая всеки един ще застане и ще каже как е победител в изборите, а ние ще слушаме това с огромно омерзение“, обясни социологът. Според Мира Радева България се намира в лидерска криза. Тя изрази съжаление от факта, че голяма част от хората, които би трябвало да са лидери на страната ни постъпват непочтено, възползвайки се от различни пролуки в законодателната система, за да се поставят над закона. Радева припомни думите на философа Георг Хегел, че „Свободата е осъзната отговорност“. Тази отговорност и нейната липса проличава във всички политически решения, коментира социологът.
Цоня СЪБЧЕВА


Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)“ се регистрира в ЦИК за участие в евроизборите (ОБЗОР)

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)“ се регистрира в ЦИК за участие в евроизборите (ОБЗОР)

9 Април 2019 | 02:03 | Агенция "Фокус"
София. Валери Симеонов, който е водач на листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“ (НФСБ и Средна Европейска класа), внесе в Централната избирателна комисия документите за регистрация за европейските избори на 26 май. Той съобщи, че са събрани 5 300 подписа, което е два пъти и нещо повече от необходимото. Заедно с него документите подадоха председателят на Средна Европейска класа Георги Манев, заместник-председателите на НФСБ Валентин Касабов и Борис Ячев, народният представител от НФСБ Христиан Митев и координаторът на партията Венера Тодорова.
Симеонов изрази готовност да бъде евродепутат и призова хората да гласуват за политици, които ще им свършат работа – а не по симпатии. Той посочи, че българският избирател трябва да знае, че в Европейския парламент трябва да се върши много сериозна работа. „Сега, с пакета „Мобилност“ видяхме колко е важно да имаш сериозно, последователно поведение, да търсиш съюзници и да организираш съпротива на всичките тези безумия, които се опитват да прокарат големите държави. Така, че Европейският парламент е място за битки – затова сме партньори с председателя на Средна Европейска класа Георги Манев“, заяви водачът на листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“.
Георги Манев бе категоричен, че Средна Европейска класа е в коалиция с НФСБ, тъй като целите на двете политически формации са едни и същи, а и народните представители на НФСБ са защитавали неизменно в работата си малкия и среден бизнес.
На въпрос на журналисти, свързан с това, че БСП искат нов закон за противодействие с корупцията, Валери Симеонов коментира, че има изтъркан шаблон - на практиката в България по всеки нашумял въпрос да се лъжат хората, че трябва нов закон. По думите му има достатъчно закони, които не се спазват и за това трябва да се съсредоточим върху спазването им.
Ирина ИВАНОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Цветан Цветанов в с. Зърнево: Слоганът на ГЕРБ за европейските избори е изпълнен с резултати и съдържание

Цветан Цветанов в с. Зърнево: Слоганът на ГЕРБ за европейските избори е изпълнен с резултати и съдържание

7 Април 2019 | 18:47 | Агенция "Фокус"
Добрич. По традиция предизборните слогани на ГЕРБ са изпълнени със съдържание и техният избор не е случаен. Никога не сме гледали на какви слогани са залагали други политически сили през годините, интересували сме се само от това да гарантираме приемственост между основните предизборни послания на партията. В нашият слоган „Европа ни чува“ има заложени много резултати – за европейската перспектива на Западните Балкани, за охраната на границата на ЕС, за диалога между ЕС и Турция и за всички досиета, които успяхме да затворим по време на европредседателството. Всичко това ни дава основание да смятаме, че наистина Европа ни чува. Това заяви пред журналисти в тервелското село Зърнево (област Добрич) зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на партията.
Във връзка с предстоящите европейски и местни избори Цветанов отново съобщи, че след евровота ще бъде направен щателен анализ на изборните резултати, като в подбора на кандидати за кметове и общински съветници ще се взима под внимание тяхната активност и обществено одобрение по време на европейските избори. Зам.-председателят на ГЕРБ също така анонсира, че кандидатът за кмет на Добрич ще бъде партиен член, но все още е рано да се говори за име, тъй като номинационните събрания не са стартирали.
Цветан Цветанов коментира, че многото желаещи да се присъединят към ГЕРБ граждани, включително и в с. Зърнево, са доказателство, че партията върши своята работа добре и печели общественото доверие.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

„Европа ни чува“ е слоганът на ГЕРБ за евровота (ОБЗОР)

„Европа ни чува“ е слоганът на ГЕРБ за евровота (ОБЗОР)

7 Април 2019 | 14:12 | Агенция "Фокус"
София. „Европа ни чува“ е слоганът на ГЕРБ за евровота. Това ще е посланието на политическата сила пред българските избиратели на 26 май. Слоганът бе представен на специално събитие в централата на партията, където присъстваха председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, председателят на СДС Румен Христов и председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков.
Цветан Цветанов заяви, че Европа ни чува, когато се показват видими резултати и се правят последователни политики. Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че идеята е да се говори за европейския дебат и бъдещето на Европа. „Винаги, когато сме правили подготовката си занационален избор сме се стремяли слоганът да съответства на това, което сме успели да направим през всичките тези години“, заяви Цветан Цветанов и посочи, че идеята е да има приемственост между слоганите през различните национални кампании. Цветанов подчерта, че Мария Габриел е била изключително подготвен и качествен евродепутат с безупречна репутация. По думите му Европа ни чува заради показаното през последните години от евродепутатите на ГЕРБ и представителите на партията в изпълнителната и законодателната власт. Цветанов се спря и на заслугите на всеки един от досегашните евродепутати и на кандидатите за следващия Европейски парламент. Според него има възможност всички български политически партии да се обединят около меморандум, върху който да се гради платформа за страната в ЕП и в европейските институции.
Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков коментира, че Европа чува хората, които имат какво да кажат и ясна представа накъде да върви националната икономика. Той изтъкна, че с този слоган от ГЕРБ искат да кажат, че само подкрепяйки силната листа на партията може да се гарантира, че България ще бъде важна част от европейския дневен ред. Герджиков заяви, че ГЕРБ не възприема слогана си като просто едно рекламно изречение или красиви обещания, а като нещо повече. „За нас това са оценки на времето и конкретни предизвикателства, които стоят пред българското общество. В тези изречения трябва да се съдържат очакванията на българското общество. Те трябва да дават оценка на това накъде трябва да продължи развитието“, обяви Елен Герджиков. Според него резултатите, които партията е постигнала, са заявка за бъдещи успехи.
Деница КИТАНОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Елен Герджиков, ГЕРБ: Резултатите, които сме постигнали, са заявка за бъдещи успехи

Елен Герджиков, ГЕРБ: Резултатите, които сме постигнали, са заявка за бъдещи успехи

7 Април 2019 | 12:52 | Агенция "Фокус"
София. Резултатите, които сме постигнали, са заявка за бъдещи успехи. Това каза председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков по време на представянето на слогана за предстоящата предизборна кампания за европейския вот на 26 май, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „През далечната 2007 г. обещахме открито управление, гарантирано от ГЕРБ. 12 години по-късно съвсем спокойно може да припомним това обещание, защото продължаваме да държим на думата си и го спазваме. Всичко, което се прави, се прави пред очите на българската общественост, пред очите на всички българи“, заяви Герджиков. Той припомни предишните евроизбори, които са се провели през май 2014 г. „Тогава България се управляваше от правителството на Орешарски. За по-малко от година България беше загубила на практика позициите си в Европа и много от фондовете бяха спрени. Тогава ние казахме – „България няма време за губене“. Това беше нашето основно послание към избирателите и това беше призив не само към политиците, не само към хората, а реално мнението на хората по площадите, които протестираха към този момент“, посочи Елен Герджиков. „Вярваме, че българите знаят, виждат и оценяват, че политиките на ГЕРБ през последните 10 години са насочени към това заедно да градим България. Това беше слоганът от 2011 г. Вярвам, че сега той е все още актуален“, обясни той. „Ще припомня и през 2015 г. на местните избори, когато използвахме посланието „Видими резултати“. То доби много голяма популярност и продължава да се използва. Смятам, че резултатите, които постигнахме, които сега ви бяха презентирани, продължават да са важни и те са заявка за бъдещи успехи“, обяви Герджиков. Той изброи десетките км ново метро, новият завод за преработка на отпадъци, почти изцяло обновеният градски транспорт, новите детски градини, булеварди, улици, паркове и градини. „Всичко това е видимо“, изтъкна Герджиков. Според него не бива да се пропускат и добрите неща, които са направили успешните кметове на ГЕРБ в страната. „В Бургас, Варна, Пловдив, който тази година е европейска столица на културата, в Стара Загора, Велико Търново, Русе, Благоевград и т.н. и т.н. Мисля, че тези неща са абсолютно безспорни", каза още Елен Герджиков.
Деница КИТАНОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Европа ни чува заради показаното от евродепутатите и представителите ни в изпълнителната и законодателната власт през последните години

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Европа ни чува заради показаното от евродепутатите и представителите ни в изпълнителната и законодателната власт през последните години

7 Април 2019 | 12:46 | Агенция "Фокус"
София. Европа ни чува заради показаното през последните години от евродепутатите ни и представителите ни в изпълнителната и законодателната власт. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на представянето на слогана за предстоящата предизборна кампания за европейския вот на 26 май, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Цветанов се спря на някои от кандидатите за евродепутати и досегашните представители на ГЕРБ в ЕП. „Андрей Ковачев- човек, който участва активно в законодателната дейност на ЕП. Има и позицията квестор, която е ръководна в ЕП. Той има безупречна репутация, даде възможност за защита на интересите на българските малцинства в Западните Балкани“, заяви Цветан Цветанов и обърна внимание на силната позиция на Ковачев за защита на българските малцинства и в Косово, и в Северна Македония. Цветанов определи Андрей Новаков като ентусиазиран млад човек с изключително голяма енергия и капацитет. „Неслучайно намери място в една от тежките комисии в ЕП- бюджетната“, акцентира той и изтъкна участието на Новаков в триалозите. Цветанов припомни и защитата на българските превозвачи от страна на Андрей Новаков. „Убеден съм, че в следващия европейски парламент, където отново темата за мобилност ще бъде върната, Андрей Новаков, заедно с всички 17 български евродепутати, , независимо от кое политическо семейство, ще бъдем обединени“, коментира Цветан Цветанов. По отношение на Ева Майдел Цветанов изтъкна заслугите й за намаляване на банковите преводи за всички европейски граждани. „Това са спестени пари за всички потребители, които превеждат суми към своите близки, приятели и роднини“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ. Той обяви, че Майдел е определяна като един от младите политици в ЕП, които имат сериозно влияние в средите на жените и в европейската политика. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов каза за Асим Адемов: „Той успя много бързо да навлезе в ритъма и динамиката на втората половина от мандата на евродепутатите. Асим Адемов е този, който действително защитава равенството и толерантността в религиите“, изтъкна Цветанов и обърна внимание на работата му по пакета „Мобилност“ в защита на българските превозвачи. „Емил Радев – един депутат, който успя, участвайки в Правна комисия, да защитава правата и свободите, интересите на страната, да участва активно в заключенията и декларациите, които са свързани с покриване на критериите за влизане на страната в Шенген“, допълни заместник-председателят на ГЕРБ. Според него безспорен авторитет в парламентарното измерение на Европредседателството ни е Ивелина Василева. „Тя пое Министерство на околната среда в момент, когато имаше последствия от управлението на БСП и спрени програми. Ивелина Василева с нейния капацитет успя да върне доверието на България в ЕС, за да се възползваме от европейската солидарност“, допълни Цветанов и отчете, че през целия си професионален път Василева е била отдадена за кохезионна политика и европейските програми. „Няма как да не отчетем заслугата на Лиляна Павлова - един успешен регионален министър, натоварена с най-голямата отговорност във връзка с предстоящото председателство“, коментира Цветан Цветанов. „Лиляна Павлова като министър по европредседателството пое изключително важна, координираща роля, за да може всяко едно от министерствата да защити обсъжданите теми и оценката за България да бъде на висота“, заяви той и припомни как е стартирало председателството и какво са направили опонентите на ГЕРБ. „Всичко се свързваше с ремонтните дейности на НДК, никой не искаше да се води дебатът за предстоящото европейско председателство, за основните акценти, за селскостопанската политика, за кохезионната политика и за предстоящи бюджет. Никой не говореше за приоритетите Западните Балкани“, коментира Цветанов. Той обърна внимание и на свършеното по време на Председателството от министър-председателя Борисов и успехът му да се върне дебата за Западните Балкани. Цветанов отчете, че има реални видими резултати за Западните Балкани. „Имаше определени проблеми, нарушена комуникация между ЕС и Турция и точно лидерството на премиера Борисов и срещата във Варна даде много възможности и много перспективи да се върнем отново в дебата и диалога", отчете Цветан Цветанов. Според него България има своята отговорност като външна граница. В тази връзка Цветанов изтъкна и усилията на премиера Бойко Борисов и Министерски съвет за осигуряването на 160 млн. евро за надграждане на капацитета на българо-турската граница. „Това е благодарение на усилията на ЕК, затова, че беше чут силният глас на България. Действително Европа ни чува", допълни Цветан Цветанов.
Деница КИТАНОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Мария Габриел беше изключително подготвен и качествен евродепутат с безупречна репутация

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Мария Габриел беше изключително подготвен и качествен евродепутат с безупречна репутация

7 Април 2019 | 12:11 | Агенция "Фокус"
София. Мария Габриел бeше изключително подготвен и качествен евродепутат с безупречна репутация и получи широката подкрепа за еврокомисар и за това България да бъде чувана в ЕС. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на представянето на слогана за предстоящата предизборна кампания за европейския вот на 26 май, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „Няма как да не започнем с това, което постигна еврокомисарят Мария Габриел – цифрова икономика. Знаем, колко е важно и какъв сериозен ресор получи тя като еврокомисар от есента на 2017 г. Мария Габриел има натрупания опит като евродепутат“, посочи той. „Най-важното е, че в мандата, в който тя беше евродепутат извоюва доверие, което й беше гласувано, за да може да покрива сериозни досиета, които са свързани с визовата либерализация на държави извън ЕС. Тя участваше активно във всеки един от докладите, които се представяха като резултат от ЕП“, заяви Цветан Цветанов. Той обърна внимание, че неслучайно Габриел е получила приза за политик на ЕП в категория „Равенство между половете“. Той отчете постигнатото от Габриел за Западните Балкани за по-нисък роуминг, за по-добра свързаност и перспектива. „Мария Габриел има изключително важен акцент- повече млади хора. Неслучайно около 6000 млади хора минаха на обучение в софтуерни компании, които бяха ангажимент точно на ЕК“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ и уточни, че благодарение на Мария Габриел е предвидено в бюджета за новия финансов програмен период 2021 – 2027 г. за киберсигурност средствата да са 9,2 млрд. евро.
Деница КИТАНОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

„Европа ни чува“ е слоганът на ГЕРБ за европейските избори

„Европа ни чува“ е слоганът на ГЕРБ за европейските избори

7 Април 2019 | 11:35 | Агенция "Фокус"
София. „Европа ни чува“ – това е нашето послание, с него ще излезем пред българските избиратели на 26 май. Това каза председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков по време на представянето на слогана за предстоящата предизборна кампания за европейския вот на 26 май, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „Европа чува хората, които имат какво да кажат, които имат ясна представа накъде да вървят като национална икономика и като обединена Европа“, заяви Герджиков. Той изтъкна, че с този слоган от ГЕРБ искат да кажат, че само подкрепяйки силната листа на партията може да се гарантира, че България ще бъде важна част от европейския дневен ред.
Деница КИТАНОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Елен Герджиков, ГЕРБ: Не възприемаме слогана си като рекламно изречение или красиво обещание, а като нещо повече

Елен Герджиков, ГЕРБ: Не възприемаме слогана си като рекламно изречение или красиво обещание, а като нещо повече

7 Април 2019 | 11:33 | Агенция "Фокус"
София. Не възприемаме слогана си като просто едно рекламно изречение, като красиви обещания, а като нещо повече. Това каза председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков по време на представянето на слогана за предстоящата предизборна кампания за европейския вот на 26 май, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „За ГЕРБ представянето на слогана, на основното послание към хората винаги е било много важна част от политическата кампания“, изтъкна той. „За нас това са оценки на времето и конкретни предизвикателства, които стоят пред българското общество. В тези изречения трябва да се съдържат очакванията на българското общество. Те трябва да дават оценка на това накъде трябва да продължи развитието“, заяви Елен Герджиков. Според него всичко, което се прави се прави пред очите на всички българи. „Ние вярваме, че всеки слоган трябва да има корелация, връзка с предишните“, коментира Герджиков. По думите му няма как ГЕРБ да не припомня успехите и да не разчита на бъдещи подобни успехи от следващите си представители в ЕП.
Деница КИТАНОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Европа ни чува, когато показваме видими резултати и правим последователни политики

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Европа ни чува, когато показваме видими резултати и правим последователни политики

7 Април 2019 | 11:27 | Агенция "Фокус"
София. Европа ни чува, когато показваме видими резултати и когато правим тези политики, които са последователни. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на представянето на слогана за предстоящата предизборна кампания за европейския вот на 26 май, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Цветанов посочи, че идеята на ГЕРБ е да говори за европейския дебат и бъдещето на Европа. „Винаги, когато сме правили подготовката си за всеки национален избор сме се стремяли слоганът да съответства на това, което сме успели да направим през всичките тези години“, заяви Цветан Цветанов и посочи, че идеята е да има приемственост между слоганите през различните национални кампании. „В днешния ден ще покажем какво направи България и какво направиха нашите евродепутати в последния си мандат 2013-2019 г“., обяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ. Цветанов обърна внимание на успешното Българско европредседателство и изтъкна: „Това е успехът на България“.
Деница КИТАНОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

ПП ГЕРБ ще представи слогана си за европейските избори

ПП ГЕРБ ще представи слогана си за европейските избори

7 Април 2019 | 07:09 | Агенция "Фокус"
София. ПП ГЕРБ ще представи слогана си за предстоящата предизборна кампания за европейския вот на 26 май. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Слоганът на ПП ГЕРБ ще бъде представен от зам.-председателя на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на специално събитие, което ще се проведе в централата на партията (пл. „България“ 1, НДК, Административна сграда, ет.17) от 11.00 часа.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
 Асоциация
Асоциация "Българска книга" 10 септември 2019 г.

ВИДЕО
Панихида в памет на загиналите бе отслужена на връх Каймак-Чалан
Панихида в памет на загиналите бе отслужена на връх Каймак-Чалан
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.