НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 10:21


СВЪРЗАНИ МНЕНИЯ

Йордан Цонев: Липсата на достатъчна координация между БСП и ДПС довежда до трудности в законодателния процес

Йордан Цонев: Липсата на достатъчна координация между БСП и ДПС довежда до трудности в законодателния процес

4 Декември 2013 | 09:04 | бТВ, „Тази сутрин”
Йордан Цонев, председател на Комисията по бюджет и финанси, в интервю за предаването на бТВ „Тази сутрин”

Водещ: Добро утро на председателя на бюджетната комисия в Народното събрание - г-н Йордан Цонев, депутат от ДПС. Очакваме вашите въпроси към него и във „Фейсбук”. Преди това обаче към повода той да гостува в нашето студио точно днес – изказванията на финансиста Кольо Парамов за подслушвания на български политици и на президента, и обвинения, че зад тези събития би могъл да стои г-н Цонев. Вижте:
Кольо Парамов: Пъзелът е такъв – 500 човека икономисти на България стоят и гледат какво ще каже богословът Данчо Цонев. И той казва: „Ще намалим тези, които правят контрабанда на цигарите от 3 лв. на кутия наказание, ще го намалим на 1.50 лв. На комарджиите ще намалим 3 пъти участието на… Ще включим Закон за офшорните фирми. Какви офшорни фирми, какъв закон ще прави Данчо Цонев?
Водеща: Цонев ли е основният проблем на държавата?
Кольо Парамов:Днес е той. Той разпорежда цялата икономика на държавата. Всичко, абсолютно всичко каквото се решава днес – законодателно, разрешително, по моделирано чрез бюджета на държавата е в подписа на богослова Йордан Цонев.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Йордан Цонев: Ще преценим дали полетите са законни, а след това - целесъобразни

Йордан Цонев: Ще преценим дали полетите са законни, а след това - целесъобразни

13 Юни 2013 | 12:24 | Радио "Фокус"
Йордан Цонев, член на Временната анкетна комисия в Народното събрание, която разследва полетите на правителствения “Авиоотряд 28”, както и изразходваните средства за пътувания на бившия министър председател Бойко Борисов и членове на правителството, в интервю за предаването „Това е България” на Радио „Фокус”

Водещ: И сега е редно да чуем и Йордан Цонев, народен представител от Движението за права и свободи, също член на Временната анкетна комисия в Народното събрание, която разследва полетите на правителствения “Авиоотряд 28”.
Йордан Цонев: Това, което чух от г-н Московски, той го каза и на комисията. Наистина ли сериозно си вярват от ГЕРБ и г-н Московски, че за това, че веднъж Зинаида Златанова била на някакъв такъв полет, може да бъдат оправдани полети, които видях в справката преди още да сме започнали работа в комисията: видях полети до ловно стопанство „Паламара”, до едно друго ловно стопанство в Силистренско, до трето ловно стопанство не знам си къде. Може би госпожа Златанова е ходила да отстрелва елени?
Водещ: А кой е ходил?
Йордан Цонев: Ами ще видим. Днес поставихме въпросите, които ще изпратим с писма до съответните органи.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Новият лидер на Консервативната партия и премиер на Великобритания Борис Джонсън. 23 юли 2019 г.
Новият лидер на Консервативната партия и премиер на Великобритания Борис Джонсън...

ВИДЕО
Радиоверига и информационна агенция Фокус
Радиоверига и информационна агенция Фокус
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.